rozvoz jedal new

Menu

Menu platné na: 06.04.2020 – 10.04.2020          Objednávky denne do 08.30h na tel. č.: 0907 650 755  alebo 037/633 42 32

 

Pondelok 06.04.2020  
Polievka:  Zeleninová z liatym cestom
(múka, vajcia)
A.  Bravčové na kôprovej omáčke /120g, domáca knedľa
(múka, vajcia, mlieko)
B.  Vyprážané vykostené kuracie stehno /180g, ryža, kompót
(múka, vajcia, mlieko)
C.  Penne ,,De la Casa,, (šampiňóny, šunka, smotana, oštiepok) /400g
(múka, vajcia, mlieko)
D.  Domáci orechový závin /350g
(múka, vajcia, mlieko, orechy)
E.  Ovocný šalát s mätovým dressingom a bebe sušienkami /400g
(múka, mlieko)
   
Utorok 07.04.2020  
 Polievka:  Hŕstková
 
 A.  Černohorský bravčový rezeň /120g, zemiakové pyré, šalát
(múka, vajcia, mlieko)
 B.  Pikantné hovädzie ragú/120g, jazmínová ryža, uhorka
(múka, vajcia, mlieko)
 C.  Zapekané bryndzové zemiaky so syrom a smotanou /400g
(mlieko)
 D.  Slivkové guľky s makovou posýpkou a maslom /350g
(múka, vajcia, mlieko)
 E.  Zeleninový šalát s grilovaným hermelínom a brusicovou omáčkou, tousty /400g
(múka, vajcia, mlieko)
   
Streda 08.04.2020  
Polievka:  Hovädzí vývar s cestovinou a zeleninou
(múka, vajcia, zeler)
 A.  Kurací rezeň vo francúzskom cestíčku /120g, štuchané zemiaky, šlát
(múka, vajcia, mlieko)
 B.  Diabolské bravčové soté v zemiakovej placke /350g, syr, uhorka
()
 C.  Francúzske zemiaky /400g, uhorka
(múka, vajcia, mlieko)
 D.  Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom /350g
(múka, vajcia, mlieko)
 E.  Ľadový šalát s kuracími pečienkami, zeleninou a jogurtovým dressingom /400g, pečivo
(múka, vajcia, mlieko)
   
Štvrtok 09.04.2020  
Polievka:  Zemiaková kyslá s kôprom
(mlieko)
A.  Albondigas (pražené mäsové guľky) /120g, paradajková omáčka, domáca knedľa
(múka, vajcia, mlieko)
B.  Grilované vykostené kuracie stehná v horčicovej marináde /180g, zeleninová ryža, šalát
(horčica)
C.  Špenátový prívarok s vareným vajíčkom, varené zemiaky /400g
(múka, vajcia, mlieko)
D.  Šišky s džemom /350g
(múka, vajcia, mlieko)
E.  Šalát LAVERDE s kuracím mäsom (brokolica, špenát, olivy, hrášok) /400g, špenátový dressing
(mieko)
   
Piatok 10.04.2020  
 Polievka: 
(mlieko, vajcia)
A.
(múka, vajcia, mlieko)
B. 
(mlieko)
C. 
(mlieko)
D.
(múka, vajcia, mlieko)
E. 
(múka, vajcia, mlieko)

Jedálny lístok na stiahnutie word-icon

 

Prílohy: ryža 220g,varené zemiaky 220g, opekané zemiaky 200g, hranolky 200g,zemiaková kaša 220g, zemiakový šalát 250g, knedľa 160g, prívarok 250g,cestovina 250g, tarhoňa 250g, halušky 250g, šalát 150g, kompót 150g, polievka 0,35l, chlieb 2ks. Váha mäsa uvádzaná v surovom stave.
Zodpovedná vedúca.: Alena Belenčíková, prevádzka.: Hlavná 125, Tesárske Mlyňany
Zmena jedálneho lístka vyhradená! email.: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.



Dobrú chuť Vám praje kolektív GASTRO ABM

 

 

Označovanie alergéno/v na jedálnych lístkoch v zariadeniach spoločného stravovania

Povinnosť označovať prítomnosť alergénov v potravinách vyplýva zo Smernice Európskeho parlamentu a Rady 2003/89/ES, ktorou sa mení a dopĺňa smernica 2000/13/ES pokiaľ ide o označovanie zložiek prítomných v potravinách a z Výnosu Ministerstva pôdohospodárstva SR a Ministerstva zdravotníctva SR č. 1187/2004–100, ktorým sa vydáva hlava Potravinového kódexu SR upravujúca označovanie potravín. V zmysle citovaného výnosu máme povinnosť zabezpečiť pre konečného spotrebiteľa informáciu, či príslušný pokrm obsahuje zložku, ktorá môže spôsobiť alergickú reakciu. Ide o nasledovné zložky:

1. Obilniny obsahujúce lepok / t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody .
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo10mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

V prípade akýchkoľvek otázok, sťažností alebo prianí nás kontaktujte prosím.
Tel. č.: 0915/708751, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

 

Copyright © 2013 Gastro ABM.