rozvoz jedal new

Menu

Menu platné na:  01.03.2021 – 05.03.2021          Objednávky denne do 08.30h na tel. č.: 0907 650 755  alebo 037/633 42 32

 

Pondelok 01.03.2021  
Polievka:  Sedliacka hubová s mrveničkou
(múka, vajcia)
A.  Kuracie prsia zapekané s broskyňou a syrom /120g, ryža, kompót
(mieko)
B.  Bravčové ragú so zeleninou /120g, štuchané zemiaky
 
C.  Špagety s carbonara omáčkou/400g, syr
(múka, vajcia, mlieko)
D.  Perník s džemom a kokosom /350g
(múka, vajcia, mlieko)
E.  Mexický zeleninový šalát s gril.kuracím mäsom, pikantný dressing /400g, syrová tortilla
(múka, vajcia, mlieko)
   
Utorok 02.03.2021  
 Polievka:  Česká bramboračka
(múka, vajcia)
 A.  Pálivec (bravčové a kuracie mäso) /120g, domáca knedľa
(múka, vajcia, mlieko)
 B.  Vyprážané vykostené kuracie stehno /180g, ryža, šalát
(múka, vajcia, mlieko)
 C.  Zapekané bryndzové zemiaky so syrom (šunka, šampiňóny) /400g
(múka, vajcia, mlieko)
 D.  Strúhaný tvarohový koláč /350g
(múka, vajcia, mlieko)
 E.  Cestovinový šalát s kuracím mäsom a ananásom /400g
(múka, vajcia, mlieko)
   
Streda 03.03.2021
 
Polievka:  Vývar s cestovinou a zeleninou
(múka, vajcia, zeler)
 A.  Bravčový rezeň Ondráš /120g, zemiakové pyré, šalát
(múka, vajcia, mlieko)
 B.  Morčací paprikáš /120g, maslové halušky, uhorka
(múka, vajcia, mlieko)
 C.  Hovädzí mexico burger v žemli, hranolky, dressing /400g
(múka, vajcia, mlieko)
 D.  Pudingový pletenec /350g
(múka, vajcia, mlieko)
 E.  Miešaný zeleninový šalát s kuracími krídelkami a sweet chilli omáčkou /400g, toust
(múka, vajcia, mlieko)
   
Štvrtok 04.03.2021  
Polievka:  Boršč
 
A.  Bravčové na paradajkovej omáčke /120g, domáca knedľa
(múka, vajcia, mlieko)
B.  Kurací steak špikový slaninkou na diabolskej omáčk /120g, ryža, šalát
()
C.  Tekvicový prívarok s pečenou klobásou, chlieb /400g
(múka, vajcia, mlieko)
D.  Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom /350g
(múka, vajcia, mlieko)
E.  Ovocný šalát s medovo citrusovou zálievkou /400g
()
   
 Piatok 05.03.2021
 
Polievka:  Fazuľová kyslá s kôprom
(mlieko)
A.  Vyprážaný kurací stehenný rezeň v bylinkovom cestíčku /180g, ryža, kompót
(múka, vajcia, mlieko)
B.  Šampiňónovo - syrový špíz /150g, pečené zemiakové štvrte, tatárska omáčka
 
C.  Špenátové halušky s nivovou omáčkou /400g
(múka, vajcia, mlieko)
D.  Tvarohová žemľovka s ovocím /350g (múka, vajcia, mlieko)
E.  Vyprážané syrové nugety na miešanom zeleninovom šaláte /400g, dressing
(múka, vajcia, mlieko)

Jedálny lístok na stiahnutie word-icon

 

Prílohy: ryža 220g,varené zemiaky 220g, opekané zemiaky 200g, hranolky 200g,zemiaková kaša 220g, zemiakový šalát 250g, knedľa 160g, prívarok 250g,cestovina 250g, tarhoňa 250g, halušky 250g, šalát 150g, kompót 150g, polievka 0,35l, chlieb 2ks. Váha mäsa uvádzaná v surovom stave.
Zodpovedná vedúca.: Alena Belenčíková, prevádzka.: Hlavná 125, Tesárske Mlyňany
Zmena jedálneho lístka vyhradená! email.: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.



Dobrú chuť Vám praje kolektív GASTRO ABM

 

 

Označovanie alergéno/v na jedálnych lístkoch v zariadeniach spoločného stravovania

Povinnosť označovať prítomnosť alergénov v potravinách vyplýva zo Smernice Európskeho parlamentu a Rady 2003/89/ES, ktorou sa mení a dopĺňa smernica 2000/13/ES pokiaľ ide o označovanie zložiek prítomných v potravinách a z Výnosu Ministerstva pôdohospodárstva SR a Ministerstva zdravotníctva SR č. 1187/2004–100, ktorým sa vydáva hlava Potravinového kódexu SR upravujúca označovanie potravín. V zmysle citovaného výnosu máme povinnosť zabezpečiť pre konečného spotrebiteľa informáciu, či príslušný pokrm obsahuje zložku, ktorá môže spôsobiť alergickú reakciu. Ide o nasledovné zložky:

1. Obilniny obsahujúce lepok / t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody .
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo10mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

V prípade akýchkoľvek otázok, sťažností alebo prianí nás kontaktujte prosím.
Tel. č.: 0915/708751, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

 

Copyright © 2013 Gastro ABM.