rozvoz jedal new

Menu

Menu platné na: 26.10.2020 – 30.10.2020          Objednávky denne do 08.30h na tel. č.: 0907 650 755  alebo 037/633 42 32

 

Pondelok 26.10.2020  
Polievka:  Hrachová s údeným mäsom
 
A.  Mexický bravčový guláš /120g, domáca knedľa
(múka, vajcia, mlieko)
B.  Vyprážaný kurací rezeň vo farebnej strúhanke /120g, ryža, šalát
(múka, vajcia, mlieko)
C.  Vyprážané šampiňóny/160g, varené zemiaky, tatárska omáčka
(múka, vajcia, mlieko)
D.  Šúľance s makovou posýpkou a maslom /350g
(múka, vajcia, mlieko)
E.  Zeleninový šalát s gyros, dressing /400g
(mlieko)
   
Utorok 27.10.2020  
 Polievka:  Držková
 
 A.  Pečené kuracie stehno s medovou krustou /240g, ryža, kompót
(múka, vajcia, mlieko)
 B.  Kráľovský bravčový perkelt /120g, maslové halušky, uhorka
()
 C.  Terchovský pilaf v zemiakovej placke (pikantné bravčové soté, bravčová pečeň, šampiňóny) /400g, uhorka
(múka, vajcia, mlieko)
 D.  Kysnuté pudingové koláče s džemom /350g
(múka, vajcia, mlieko)
 E.  Ovocný šalát s croissantom /400g
(múka, vajcia, mlieko)
   
Streda 28.10.2020  
Polievka:  Vývar s cestovinou a zeleninou
(múka, vajcia, zeler)
 A.  Vyprážaný bravčový viedenský rezeň /120g, zemiakové pyré, šalát
(múka, vajcia, mlieko)
 B.  Kuracie rezance na hrášku /120g, tarhoňa, uhorka
()
 C.  Bryndzové halušky s opraženou slaninkou /400g
(múka, vajcia, mlieko)
 D.  Domáce babičkine tvarohové koláče s hrozienkami /350g
(múka, vajcia, mliekohy)
 E.  Vyprážané syrové nugety na miešanom zeleninovom šaláte /400g, dressing
(múka, vajcia, mlieko)
   
Štvrtok 29.10.2020  
Polievka:  Goralská
 
A.  Bravčové na dubákovo - smotanovej omáčke /120g, domáca knedľa
(múka, vajcia, mlieko)
B.  Vyprážaná kuracia kapsa plnená sušenou slivkou /120g, štuchané zemiaky, kompót
(múka, vajcia, mlieko)
C.  Francúzske zemiaky /400g, uhorka
(vajcia, mlieko)
D.  Orechové rezance s maslom /400g
(múka, vajcia, mlieko, orechy)
E.  Pikantný mexický cestovinový šalát s kuracím mäsom /400g
(múka, vajcia, mieko)
   
Piatok 30.10.2020  
 Polievka:  Zemiaková kyslá s kôprom
(mlieko)
A.  Zapečené vykostené kuracie stehno so syrom a smotanou /180g, zemiakové pyré, uhorka
(mlieko)
B.  Bravčové ragú s jokay fazuľou /120g, jazmínová ryža
 
C.  Vyprážaný hermelín /120g, pečené zemiaky, tatárska omáčka
(múka, vajica, mlieko)
D.  Tvarohová žemľovka s ovocím /350g
(múka, vajcia, mlieko)
E.  Zeleninový šalát chicken mix s cesnakovým dressingom a pizza tyčinky /400g
(múka, vajcia, mlieko)

Jedálny lístok na stiahnutie word-icon

 

Prílohy: ryža 220g,varené zemiaky 220g, opekané zemiaky 200g, hranolky 200g,zemiaková kaša 220g, zemiakový šalát 250g, knedľa 160g, prívarok 250g,cestovina 250g, tarhoňa 250g, halušky 250g, šalát 150g, kompót 150g, polievka 0,35l, chlieb 2ks. Váha mäsa uvádzaná v surovom stave.
Zodpovedná vedúca.: Alena Belenčíková, prevádzka.: Hlavná 125, Tesárske Mlyňany
Zmena jedálneho lístka vyhradená! email.: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.



Dobrú chuť Vám praje kolektív GASTRO ABM

 

 

Označovanie alergéno/v na jedálnych lístkoch v zariadeniach spoločného stravovania

Povinnosť označovať prítomnosť alergénov v potravinách vyplýva zo Smernice Európskeho parlamentu a Rady 2003/89/ES, ktorou sa mení a dopĺňa smernica 2000/13/ES pokiaľ ide o označovanie zložiek prítomných v potravinách a z Výnosu Ministerstva pôdohospodárstva SR a Ministerstva zdravotníctva SR č. 1187/2004–100, ktorým sa vydáva hlava Potravinového kódexu SR upravujúca označovanie potravín. V zmysle citovaného výnosu máme povinnosť zabezpečiť pre konečného spotrebiteľa informáciu, či príslušný pokrm obsahuje zložku, ktorá môže spôsobiť alergickú reakciu. Ide o nasledovné zložky:

1. Obilniny obsahujúce lepok / t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody .
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo10mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

V prípade akýchkoľvek otázok, sťažností alebo prianí nás kontaktujte prosím.
Tel. č.: 0915/708751, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

 

Copyright © 2013 Gastro ABM.