rozvoz jedal new

Menu

 
Menu platné na: 16.09.2019– 20.09.2019

Objednávky denne do 08.30h na tel. č.: 0907 650 755,   alebo 037/633 42 32

Menu na nasledujúci týžden TU.

Pondelok 16.09.2019  
Polievka: Sedliacka hubová s mrveničkou
(múka, vajcia)
 A.  Bačovský bravčový rezeň /120g, ryža, šalát
(múka, vajcia, mlieko)
 B.  Kurací paprikáš /120g, maslové haslušky, uhorka
(múka, vajcia, mlieko)
 C.  Cuketové placky, zemiaky s vňaťkou /400g, šalát
(múka, vajcia)
 D.  Strúhný tvarohový koláč /350g
(múka, vajcia, mlieko)
 E.  Zeleninový šalát s grilovanými kuracími ramienakmi a francúzskym dressingom /400g
(mlieko)
   
Utorok 17.09.2019  
Polievka:  Paradajková s cestovinou
(múka, vajcia)
 A.  Pečená krkovička /120g, dusená kapusta, domáca knedľa
(múka, vajcia, mlieko)
 B.  Kurací steak obalený v slaninke na pikantnej ratatouille zelenine /120g, pečené zemiaky
()
 C.  Francúzske zemiaky /400g, uhorka
(vajcia, mlieko)
 D.  Orechový mrežovník s džemom /350g
(múka, vajcia, mlieko, orechy)
 E.  Čínsky cestovinový šalát /400g
(múka, vajcia, mlieko)
   
Streda 18.09.2019
 
 Polievka:  Slepačí vývar s cestovinou a zeleninou
(múka, vajcia, zeler)
 A.  Vyprážný marinovaný kurací rezeň /120g, ryža, kompót
(múka, vajcia, mlieko)
 B.  Pečené bravčové mäso (výpečky) /120g, štuchané zemiaky, čalamáda
()
 C.  Langoše so syrom a kečupom /400g
(múka, vajcia, mlieko)
 D.  Kysnutý ovocný koláč s posýpkou /350g
(múka, vajcia, mlieko)
 E.  Vyprážaný hermelín na miešanom zeleninovom šaláte, jogurový dressing /400g
(múka, vajcia, mlieko)
   
Štvrtok 19.09.2019  
Polievka:  Ragú
()
 A.  Bravčové na chrenovej omáčke /120g, domáca knedľa
(múka, vajcia, mlieko)
 B.  Vyprážané vykostené kuracie stehná /180g, ryža, šalát
(múka, vajcia, mlieko)
 C.  Bryndzové pirohy so smotanou  opraženou slaninkou /400g
(múka, vajcia, mlieko)
 D.  Palacinky s tvarohom, džemom a nuttelou /350g
(múka, vajcia, mlieko)
 E.  Ovocný šalát s čoko guličkami /400g
()
   
Piatok 20.09.2019
 
Polievka:  Šošovicová kyslá
(mlieko)
A.  Čevabčiči /120g, horčica, cibuľa, štuchané zemiaky
(múka, vajcia, horčica)
B.  Jemne pikantné kuracie ragú na hubách /120g, jazmínová ryža
 
C.  Špenátové halušky s nivovou omáčkou /400g
(múka, vajcia, mlieko)
D.  Parené buchty s kakaovou posýpkou  maslom /350g
(múka, vajcia, mlieko)
E.  Vyprážané rybie filé na miešanom zeleninovom šaláte s dressingom /400g
(múka, vajcia, mlieko, ryby)

 Jedálny lístok na stiahnutie word-icon

 

 

Prílohy: ryža 220g, zemiaky 220g, knedľa 160g, zemiaková kaša 220g, prívarok 250g, šalát 150g, cestovina 250g, tarhoňa 250g, zemiakový šalát 250g, halušky 250g, kompót 150g, polievka 0,35l, chlieb 2ks. Váha mäsa uvádzaná v surovom stave.
Zodpovedná vedúca.: Alena Belenčíková, prevádzka.: Hlavná 125, Tesárske Mlyňany
Zmena jedálneho lístka vyhradená! email.: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

Dobrú chuť Vám praje kolektív GASTRO ABM

  

Označovanie alergénov na jedálnych lístkoch v zariadeniach spoločného stravovania

Povinnosť označovať prítomnosť alergénov v potravinách vyplýva zo Smernice Európskeho parlamentu a Rady 2003/89/ES, ktorou sa mení a dopĺňa smernica 2000/13/ES pokiaľ ide o označovanie zložiek prítomných v potravinách a z Výnosu Ministerstva pôdohospodárstva SR a Ministerstva zdravotníctva SR č. 1187/2004–100, ktorým sa vydáva hlava Potravinového kódexu SR upravujúca označovanie potravín. V zmysle citovaného výnosu máme povinnosť zabezpečiť pre konečného spotrebiteľa informáciu, či príslušný pokrm obsahuje zložku, ktorá môže spôsobiť alergickú reakciu. Ide o nasledovné zložky:

1. Obilniny obsahujúce lepok / t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody .
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo10mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

V prípade akýchkoľvek otázok, sťažností alebo prianí nás kontaktujte prosím.
Tel. č.: 0907/650 755, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

 

Copyright © 2013 Gastro ABM.