rozvoz jedal new

Menu

 
Menu platné na: 29.06.2020– 03.07.2020

Objednávky denne do 08.30h na tel. č.: 0907 650 755,   alebo 037/633 42 32

Menu na nasledujúci týžden TU.

Pondelok 29.06.2020  
Polievka:  Mrkvová s lievankou
(múka, vajcia)
 A.  Bačovský bravčový rezeň/120g, ryža, kompót
(múka, vajcia, mlieko)
 B.  Kurací paprikáš s kyslou smotanou /120g, kolienka, uhorka
(múka, vajcia, mlieko)
 C.  Podpecník s bryndzou, slaninkou a cibuľkou /400g
(múka, vajcia, mlieko)
 D.  Strúhaný tvarohový koláč /350g
(múka, vajcia, mlieko)
 E.  Zeleninový šalát s grilovanými kuracími ramienkami a domácim dressingom /400g
(mlieko)
   
Utorok 30.06.2020  
Polievka:  Sladká fazuľová s údeninou a širokými rezancami
(múka, vajcia)
 A.  Albondigas (pražené mäsové guľky) na paradajkovej omáčke /120g, domáca knedľa
(múka, vajcia, mlieko)
 B.  Grilovaný kurací steak na diabolskej omáčke /120g, zemiakové pyré, šalát
(mlieko)
 C.  Granatiersky pochod /400g, uhorka
(múka, vajcia)
 D.  Domáci kysnutý slivkový koláč s posýpkou /350g
(múka, vajcia, mlieko)
 E.  Čínsky cestovinový šalát /400g
(múka, vajcia, mlieko)
   
Streda 01.07.2020
 
 Polievka:  Vývar s cestovinou a zeleninou
(múka, vajcia, zeler)
 A.  Vyprážané kuracie rezne marinované v tatárskej omáčke /120g, ryža, kompót
(múka, vajcia, mlieko)
 B.  Pečený bôčik plnený klobásovou zmesou /120g, zemiakové pyré s viedenskou cibuľkou
(múka, vajcia, mllieko)
 C.  Langoše so syrom a kečupom /400g
(múka, vajcia, mlieko)
 D.  Domáci makový závin /350g
(múka, vajcia, mlieko)
 E.  Ceasar šalát s parmezánom, vajíčkom, slaninkou a krutónmi /400g, francúzsky dressing
(múka, vajcia, mlieko)
   
Štvrtok 02.07.2020  
Polievka:  Karfiolová s mreveničkou
(múka, vajcia)
 A.  Pečené kačacie stehno /250g, dusená kapusta, domáca knedľa
(múka, vajcia, mlieko)
 B.  Kuracie na spôsob ,,Kung-pao,, /120g, jazmínová ryža
()
 C.  Furmanské halušky s klobáskou a údeným syrom /400g
(múka, vajcia, mlieko)
 D.  Bavorské dolky s džemom a tvarohom /350g
(múka, vajcia, mlieko)
 E.  Ovocný šalát s čoko guličkami /400g
()
   
Piatok 03.07.2020
 
Polievka:  Šošovicová s kyslou kapustou a šampiňónmi
(mlieko)
A.  Vyprážané vykostené kuracie stehno /180g, ryža, kompót
()
B.  Hermelínový batôžtek v lístkovom ceste /120g, varené zemiaky, tatárska omáčka
(múka, vajcia, mlieko)
C.  Zapekané cestoviny so šunkou, syrom a šampiňónmi /400g
(mlieko)
D.  Tvarohová žemľovka s ovocím /350g
(múka, vajcia, mlieko)
E.  Vyprážane rybie filé na miešanom zeleninovom šaláte s medovo - kôprovým dressingom /400g
(mlieko)

 Jedálny lístok na stiahnutie word-icon

 

 

Prílohy: ryža 220g, zemiaky 220g, knedľa 160g, zemiaková kaša 220g, prívarok 250g, šalát 150g, cestovina 250g, tarhoňa 250g, zemiakový šalát 250g, halušky 250g, kompót 150g, polievka 0,35l, chlieb 2ks. Váha mäsa uvádzaná v surovom stave.
Zodpovedná vedúca.: Alena Belenčíková, prevádzka.: Hlavná 125, Tesárske Mlyňany
Zmena jedálneho lístka vyhradená! email.: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

Dobrú chuť Vám praje kolektív GASTRO ABM

  

Označovanie alergénov na jedálnych lístkoch v zariadeniach spoločného stravovania

Povinnosť označovať prítomnosť alergénov v potravinách vyplýva zo Smernice Európskeho parlamentu a Rady 2003/89/ES, ktorou sa mení a dopĺňa smernica 2000/13/ES pokiaľ ide o označovanie zložiek prítomných v potravinách a z Výnosu Ministerstva pôdohospodárstva SR a Ministerstva zdravotníctva SR č. 1187/2004–100, ktorým sa vydáva hlava Potravinového kódexu SR upravujúca označovanie potravín. V zmysle citovaného výnosu máme povinnosť zabezpečiť pre konečného spotrebiteľa informáciu, či príslušný pokrm obsahuje zložku, ktorá môže spôsobiť alergickú reakciu. Ide o nasledovné zložky:

1. Obilniny obsahujúce lepok / t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody .
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo10mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

V prípade akýchkoľvek otázok, sťažností alebo prianí nás kontaktujte prosím.
Tel. č.: 0907/650 755, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

 

Copyright © 2013 Gastro ABM.