rozvoz jedal new

Menu

 
Menu platné na: 18.11.2019– 22.11.2019

Objednávky denne do 08.30h na tel. č.: 0907 650 755,   alebo 037/633 42 32

Menu na nasledujúci týžden TU.

Pondelok 18.11.2019  
Polievka:  Mrkvová s lievankou
(múka, vajcia)
 A.  Bačovský bravčový rezeň /120g, ryža, kompót
(múka, vajcia, mlieko)
 B.  Morčací paprikáš /120g, cestoviny, uhorka
(múka, vajcia, mlieko)
 C.  Cuketové placky, zemiaky s vňaťkou /400g, šalát
(múka, vajcia)
 D.  Strúhaný tvarohový koláč /350g
(múka, vajcia, mlieko)
 E.  Zeleninový šalát s grilovanými kuracími ramienkami a francúzskym dressingom /400g
(mlieko)
   
Utorok 19.11.2019  
Polievka:  Sladká fazuľová so zeleninou a širokými rezancami
(múka, vajcia)
 A.  Pečená krkovička /120g, dusená kapusta, domáca knedľa
(múka, vajcia, mlieko)
 B.  Kurací steak obalený v slaninke na pikantnej ratatouille zelenine /120g, zemiakové pyré
(mlieko)
 C.  Francúzske zemiaky /400g, uhorka
(vajcia, mlieko)
 D.  Orechový mrežovník s džemom /350g
(múka, vajcia, mlieko, orechy)
 E.  Čínsky cestovinový šalát /400g
(múka, vajcia, mlieko)
   
Streda 20.11.2019
 
 Polievka:  Vývar s cestovinou a zeleninou
(múka, vajcia, zeler)
 A.  Vyprážaný marinovaný kurací rezeň /120g, ryža, kompót
(múka, vajcia, mlieko)
 B.  Bravčová fašírka /120g, štuchané zemiaky, čalamáda
()
 C.  Langoše so syrom a kečupom /400g
(múka, vajcia, mlieko)
 D.  Zemiakové šúľance s priezlovou posýpkou a maslom /350g
(múka, vajcia, mlieko)
 E.  Vyprážaný hermelín na miešanom zeleninovom šaláte, jogurtový dressing /400g
(múka, vajcia, mlieko)
   
Štvrtok 21.11.2019  
Polievka:  Ragú
()
 A.  Hovädzia sviečková na smotane /120g, domáca knedľa
(múka, vajcia, mlieko)
 B.  Vyprážané vykostené kuracie stehná /180g, ryža, šalát
(múka, vajcia, mlieko)
 C.  Bryndzové pirohy so smotanou a opraženou slninkou /400g
(múka, vajcia, mlieko)
 D.  Palacinky s tvarohom, džemom a nuttelou /350g
(múka, vajcia, mlieko)
 E.  Ovocný šalát s čoko guličkami /400g
()
   
Piatok 22.11.2019
 
Polievka:  Šošovicová kyslá
(mlieko)
A.  Zabíjačkový tanier (bravčové pečené mäso, klobáska, jaternica) /120g, štuchané zemiaky, čalamáda
 
B.  Jemne pikantné kuracie ragú na hubách /120g, jazmínová ryža
 
C.  Špenátové halušky s nivovou omáčkou /400g
(múka, vajcia, mlieko)
D.  Pečené buchty so slivkovým lekvárom /350g
(múka, vajcia, mlieko)
E.  Vyprážané rybie filé na miešanom zeleninovom šaláte s dressingom /400g
(múka, vajcia, mlieko, ryby)

 Jedálny lístok na stiahnutie word-icon

 

 

Prílohy: ryža 220g, zemiaky 220g, knedľa 160g, zemiaková kaša 220g, prívarok 250g, šalát 150g, cestovina 250g, tarhoňa 250g, zemiakový šalát 250g, halušky 250g, kompót 150g, polievka 0,35l, chlieb 2ks. Váha mäsa uvádzaná v surovom stave.
Zodpovedná vedúca.: Alena Belenčíková, prevádzka.: Hlavná 125, Tesárske Mlyňany
Zmena jedálneho lístka vyhradená! email.: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

Dobrú chuť Vám praje kolektív GASTRO ABM

  

Označovanie alergénov na jedálnych lístkoch v zariadeniach spoločného stravovania

Povinnosť označovať prítomnosť alergénov v potravinách vyplýva zo Smernice Európskeho parlamentu a Rady 2003/89/ES, ktorou sa mení a dopĺňa smernica 2000/13/ES pokiaľ ide o označovanie zložiek prítomných v potravinách a z Výnosu Ministerstva pôdohospodárstva SR a Ministerstva zdravotníctva SR č. 1187/2004–100, ktorým sa vydáva hlava Potravinového kódexu SR upravujúca označovanie potravín. V zmysle citovaného výnosu máme povinnosť zabezpečiť pre konečného spotrebiteľa informáciu, či príslušný pokrm obsahuje zložku, ktorá môže spôsobiť alergickú reakciu. Ide o nasledovné zložky:

1. Obilniny obsahujúce lepok / t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody .
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo10mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

V prípade akýchkoľvek otázok, sťažností alebo prianí nás kontaktujte prosím.
Tel. č.: 0907/650 755, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

 

Copyright © 2013 Gastro ABM.