rozvoz jedal new

Menu

 
Menu platné na: 18.01.2021– 21.01.2021

Objednávky denne do 08.30h na tel. č.: 0907 650 755,   alebo 037/633 42 32

Menu na nasledujúci týžden TU.

Pondelok 18.01.2021  
Polievka:  Hrachová s párkom
 
A.  Mexický hovädzí  guláš  /120g, domáca knedľa
(múka, vajcia, mlieko)
B.  Vyprážaný kurací rezeň vo farebnej strúhanke /120g, ryža, šalát
(múka, vajcia, mlieko)
C.  Vyprážané šampiňóny /160g, varené zemiaky, tatárska omáčka
(múka, vajcia, mlieko)
D.  Slivkové guľky s makovou posýpkou a maslom /350g
(múka, vajcia, mlieko)
E.  Zeleninový šalát s gyros, dressing /400g
(mlieko)
   
Utorok 19.01.2021  
Polievka:  Paradajková s cestovinou
(múka, vajcia)
 A.  Pečené kuracie stehno s medovou krustou /240g, ryža, kompót
 
 B.  Kráľovský bravčový perkelt /120g, maslové halušky, uhorka
(múka, vajcia)
 C.  Terchovský pilaf v zemiak. placke (pikantné bravčové soté, bravčová pečeň, šampiňóny) /400g, uhorka
(múka, vajcia)
 D.  Kysnuté pudingové koláče s džemom /350g
(múka, vajcia, mlieko)
 E.  Ovocný šalát s croissantom /400g
(obilniny)
   
Streda 20.01.2021
 
 Polievka:  Hovädzí vývar s pečeňovými haluškami
(múka, vajcia, zeler)
 A.  Vyprážaný bravčový viedenský rezeň /120g, zemiakové pyré, šalát
(múka, vajcia, mlieko)
 B.  Kuracie rezance na hrášku /120g, tarhoňa, uhorka
()
 C.  Zapekané cestoviny so šunkou, syrom a šampiňónmi /400g
(múka, vajcia, mlieko)
 D.  Domáce babičkine tvarohové koláče s hrozienkami /350g
(múka, vajcia, mlieko)
 E.  Vyprážané syrové nugety na miešanom zeleninovom šaláte /400g, dressing
(múka, vajcia, mlieko)
   
Štvrtok 21.01.2021  
Polievka:  Goralská
()
A.  Bravčové na dubákovo - smotanovej omáčke /120g, domáca knedľa
(múka, vajcia, mlieko)
B.  Vyprážnaá kuracia kapsa plnená sušenou slivkou /120g, štuchané zemiaky, kompót
(múka, vajcia, mlieko)
C.  Francúzske zemiaky /400g, uhorka
(múka, vajcia, mlieko)
D.  Orechové rezance s maslom /400g
(múka, vajcia, mlieko, orechy)
E.  Pikantný mexický cestovinový šalát s kuracím mäsom /400g
(múka, vajcia, mlieko)
   
Piatok 22.01.2021  
Polievka:  Tekvicová kyslá s kôprom
(mlieko)
A.  Zapečené vykostené kuracie stehno so syrom a smotanou /180g, zemiakové pyré, uhorka
(mlieko)
B.  Vyprážaný hermelín /120g, pečené zemiaky, tatárska omáčka
(múka, vajcia, mlieko)
C.  Zemiakový prívarok s pečeným bravčovým mäsom /120g, chlieb
(múka, vajcia, mlieko)
D.  Tvarohová žemľovka s ovocím /350g
(múka, vajcia, mlieko)
E.  Zeleninový šalát chicken mix s cesnakovým dressingom a pizza tyčinky /400g
(múka, vajcia, mlieko)

 Jedálny lístok na stiahnutie word-icon

 

 

Prílohy: ryža 220g, zemiaky 220g, knedľa 160g, zemiaková kaša 220g, prívarok 250g, šalát 150g, cestovina 250g, tarhoňa 250g, zemiakový šalát 250g, halušky 250g, kompót 150g, polievka 0,35l, chlieb 2ks. Váha mäsa uvádzaná v surovom stave.
Zodpovedná vedúca.: Alena Belenčíková, prevádzka.: Hlavná 125, Tesárske Mlyňany
Zmena jedálneho lístka vyhradená! email.: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

Dobrú chuť Vám praje kolektív GASTRO ABM

  

Označovanie alergénov na jedálnych lístkoch v zariadeniach spoločného stravovania

Povinnosť označovať prítomnosť alergénov v potravinách vyplýva zo Smernice Európskeho parlamentu a Rady 2003/89/ES, ktorou sa mení a dopĺňa smernica 2000/13/ES pokiaľ ide o označovanie zložiek prítomných v potravinách a z Výnosu Ministerstva pôdohospodárstva SR a Ministerstva zdravotníctva SR č. 1187/2004–100, ktorým sa vydáva hlava Potravinového kódexu SR upravujúca označovanie potravín. V zmysle citovaného výnosu máme povinnosť zabezpečiť pre konečného spotrebiteľa informáciu, či príslušný pokrm obsahuje zložku, ktorá môže spôsobiť alergickú reakciu. Ide o nasledovné zložky:

1. Obilniny obsahujúce lepok / t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody .
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo10mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

V prípade akýchkoľvek otázok, sťažností alebo prianí nás kontaktujte prosím.
Tel. č.: 0907/650 755, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

 

Copyright © 2013 Gastro ABM.