rozvoz jedal new

Menu

 
Menu platné na: 17.02.2020– 21.02.2020

Objednávky denne do 08.30h na tel. č.: 0907 650 755,   alebo 037/633 42 32

Menu na nasledujúci týžden TU.

Pondelok 17.02.2020  
Polievka:  Minestrone s bielou fazuľou
()
 A.  Vyprážaný bravčový rezeň vo vínnom cestíčku /120g, zeleninová ryža, šalát
(múka, vajcia, mlieko)
 B.  Kuracie rezance na smotane /120g, kolienka, uhorka
(múka, vajcia, mlieko)
 C.  Domáci pizzový koláč (šunka, šampiňóny, kukurica, zelenina, syr) /400g
(múka, vajcia, mlieko)
 D.  Zemiakovo tvarohové guľky so škoricovou posýpkou a maslom /350g
(múka, vajcia, mlieko)
 E.  Zeleninový šalát s tofu syrom/400g, pečivo
(múka, vajcia, mlieko)
   
Utorok 18.02.2020  
Polievka:  Hŕstková
 
 A.  Bravčové klopsy na smotane /160g, domáca knedľa
(múka, vajcia, mlieko)
 B.  Vyprážný kurací rezeň plnený mozzarellou na paradajkovom ragú /120g, ryža
(múka, vajcia, mlieko)
 C.  Zapekané penne so šunkou, syrom a smotanou /400g
(múka, vajcia, mlieko)
 D.  Muffiny s ovocím a čokoládovým topingom /350g
(múka, vajcia, mlieko)
 E.  Ľadový šalát s kuracími pečienkami a zeleninou /400g, rumcais dressing, toasty
(múka, vajcia, mlieko)
   
Streda 19.02.2020
 
 Polievka:  Hovädzí vývar s rezancami a zeleninou
(múka, vajcia, zeler)
 A.  Pečené kuracie stehno s plnkou /240g, ryža, kompót
(múka, vajcia, mlieko)
 B.  Jemne pikantné bravčové rezance s klobáskou /120g, varené zemiaky s vňaťkou, uhorka
()
 C.  Koložvárska kapusta a kyslou smotanou /400g
(mlieko)
 D.  Bratislavské orechové rožky /350g
(múka, vajcia, mlieko, orechy)
 E.  Cestovinový šalát Quatro formagi /400g
(múka, vajcia, mlieko)
   
Štvrtok 20.02.2020  
Polievka:  Držková
()
 A.  Maďarský bravčový guláš /120g, domáca knedľa
(múka, vajcia, mlieko)
 B.  Zapečené vykostené kuracie stehno so syrom a smotanou /180g, zemiakové pyré, uhorka
(múka, vajcia, mlieko)
 C.  Bryndzové halušky s opraženou slaninkou /400g
(múka, vajcia, mlieko)
 D.  Kysnutý marhuľový koláč s posýpkou /350g
(múka, vajcia, mlieko)
 E.  Ovocný šalát s croissantom /400g
(múka, vajcia, mlieko)
   
Piatok 21.02.2020
 
Polievka:  Tekvicová kyslá
(mlieko)
A.  Vyprážaný kurací rezeň v kukuričných lupienkoch /120g, štuchané zemiaky, šalát
(múka, vajcia, mlieko)
B.  Bravčové chilli con carne /160g, jazmínová ryža
()
C.  Krémové dubákové rizoto so syrom Grana Padano /400g, uhorka
(mlieko)
D.  Šišky s džemom /350g
(múka, vajcia, mlieko)
E.  Šopský šalát s feta syrom (uhorka, rajčina, paprika, olivy) /400g, toasty
(múka, vajcia, mlieko)

 Jedálny lístok na stiahnutie word-icon

 

 

Prílohy: ryža 220g, zemiaky 220g, knedľa 160g, zemiaková kaša 220g, prívarok 250g, šalát 150g, cestovina 250g, tarhoňa 250g, zemiakový šalát 250g, halušky 250g, kompót 150g, polievka 0,35l, chlieb 2ks. Váha mäsa uvádzaná v surovom stave.
Zodpovedná vedúca.: Alena Belenčíková, prevádzka.: Hlavná 125, Tesárske Mlyňany
Zmena jedálneho lístka vyhradená! email.: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

Dobrú chuť Vám praje kolektív GASTRO ABM

  

Označovanie alergénov na jedálnych lístkoch v zariadeniach spoločného stravovania

Povinnosť označovať prítomnosť alergénov v potravinách vyplýva zo Smernice Európskeho parlamentu a Rady 2003/89/ES, ktorou sa mení a dopĺňa smernica 2000/13/ES pokiaľ ide o označovanie zložiek prítomných v potravinách a z Výnosu Ministerstva pôdohospodárstva SR a Ministerstva zdravotníctva SR č. 1187/2004–100, ktorým sa vydáva hlava Potravinového kódexu SR upravujúca označovanie potravín. V zmysle citovaného výnosu máme povinnosť zabezpečiť pre konečného spotrebiteľa informáciu, či príslušný pokrm obsahuje zložku, ktorá môže spôsobiť alergickú reakciu. Ide o nasledovné zložky:

1. Obilniny obsahujúce lepok / t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody .
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo10mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

V prípade akýchkoľvek otázok, sťažností alebo prianí nás kontaktujte prosím.
Tel. č.: 0907/650 755, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

 

Copyright © 2013 Gastro ABM.