rozvoz jedal new

Menu

 
Menu platné na: 27.01.2020– 31.01.2020

Objednávky denne do 08.30h na tel. č.: 0907 650 755,   alebo 037/633 42 32

Menu na nasledujúci týžden TU.

Pondelok 27.01.2020  
Polievka:  Cesnaková so širokými rezancami
(múka, vajcia)
 A.  Vyprážaný kurací rezeň v mandľových lupienkoch /120g, zemiaky s vňaťkou, šalát
(múka, vajcia, mlieko)
 B.  Hovädzí tokáň na víne /120g, tarhoňa, šalát
()
 C.  Gazdovské rezance s kyslou kapustou a opraženou slaninkou /400g
(múka, vajcia)
 D.  Domáci tvarohový závin /350g
(múka, vajcia, mlieko)
 E.  Miešaný zeleninový šalát s kuracím mäsom gyros a kôprovou zálievkou /400g, pizza chlieb
(múka, vajcia)
   
Utorok 28.01.2020  
Polievka:  Hubová so zemiakmi
 
 A.  Hamburské bravčové pliecko /120g, domáca knedľa
(múka, vajcia, mlieko)
 B.  Pečené kuracie stehno s medovou krustou /240g, ryža, kompót
()
 C.  Fazuľový prívarok s bravčovým perkeltom /400g, chlieb
(múka, vajcia, mlieko)
 D.  Jablkový mrežovník /400g
(múka, vajcia, mlieko)
 E.  Ovocný šalát s mascarpone /400g
(mlieko)
   
Streda 29.01.2020
 
 Polievka:  Slepačí vývar s cestovinou
(múka, vajcia, zeler)
 A.  Černohorský bravčový rezeň /120g, štuchané zemiaky, čalamáda
(múka, vajcia, mlieko)
 B.  Kuracie soté Nevada (smotana, syr niva) /120g, cestovina
(múka, vajcia, mlieko)
 C.  Furmanské halušky s klobáskou a údeným syrom /400g
(múka, vajcia, mlieko)
 D.  Kakaové osie hniezda /350g
(múka, vajcia, mlieko)
 E.  Zeleninový šalát s grilovaným hermelínom, dressing, tousty /400g
(múka, vajcia, mlieko)
   
Štvrtok 30.01.2020  
Polievka:  Krúpková so zeleninou a údeným mäsom
()
 A.  Segedínsky bravčový guláš /120g, domáca knedľa
(múka, vajcia, mlieko)
 B.  Pečené marinované kuracie krídelka /150g, ryža, kompót
()
 C.  Mexické rizoto so zeleninou a kuracím mäsom, údený syr /400g
(mlieko)
 D.  Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom /350g
(múka, vajcia, mlieko)
 E.  Zeleninový šalát s grilovaným kuracím mäsom, bagetka, francúzsky dressing /400g
(múka, vajcia, mlieko)
   
Piatok 31.01.2020
 
Polievka:  Brokolicová krémová
(mlieko)
A.  Šéfkuchárov ohnivý dych (bravčové stehno, mexická zelenin, slaninka) /120, jazmínová ryža, šalát
(mlieko)
B.  Pastiersky syr (vyprážaný syr v zemiakovom cestíčku) /160g, varené zemiaky, tatárska omáčka
()
C.  Vyprážaný karfiol /160g, varené zemiaky, tatárska omáčka
(múka, vajcia, mlieko)
D.  Babičkine syrovníky s hrozienkami a škoricou /350g
(múka, vajcia, mlieko)
E.  Šalát s balkánskym syrom a olivami, bylinkový dressing /400g
(múka, vajcia, mlieko)

 Jedálny lístok na stiahnutie word-icon

 

 

Prílohy: ryža 220g, zemiaky 220g, knedľa 160g, zemiaková kaša 220g, prívarok 250g, šalát 150g, cestovina 250g, tarhoňa 250g, zemiakový šalát 250g, halušky 250g, kompót 150g, polievka 0,35l, chlieb 2ks. Váha mäsa uvádzaná v surovom stave.
Zodpovedná vedúca.: Alena Belenčíková, prevádzka.: Hlavná 125, Tesárske Mlyňany
Zmena jedálneho lístka vyhradená! email.: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

Dobrú chuť Vám praje kolektív GASTRO ABM

  

Označovanie alergénov na jedálnych lístkoch v zariadeniach spoločného stravovania

Povinnosť označovať prítomnosť alergénov v potravinách vyplýva zo Smernice Európskeho parlamentu a Rady 2003/89/ES, ktorou sa mení a dopĺňa smernica 2000/13/ES pokiaľ ide o označovanie zložiek prítomných v potravinách a z Výnosu Ministerstva pôdohospodárstva SR a Ministerstva zdravotníctva SR č. 1187/2004–100, ktorým sa vydáva hlava Potravinového kódexu SR upravujúca označovanie potravín. V zmysle citovaného výnosu máme povinnosť zabezpečiť pre konečného spotrebiteľa informáciu, či príslušný pokrm obsahuje zložku, ktorá môže spôsobiť alergickú reakciu. Ide o nasledovné zložky:

1. Obilniny obsahujúce lepok / t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody .
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo10mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

V prípade akýchkoľvek otázok, sťažností alebo prianí nás kontaktujte prosím.
Tel. č.: 0907/650 755, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

 

Copyright © 2013 Gastro ABM.