rozvoz jedal new

Menu

 
Menu platné na: 28.09.2020– 02.10.2020

Objednávky denne do 08.30h na tel. č.: 0907 650 755,   alebo 037/633 42 32

Menu na nasledujúci týžden TU.

Pondelok 28.09.2020  
Polievka:  Sedliacka hubová s mrveničkou
(múka, vajcia)
 A.  Kuracie prsia s broskyňou a syrom /120g, ryža, kompót
(mlieko)
 B.  Bravčové ragú so zeleninou /120g, štuchané zemiaky
()
 C.  Špagety s carbonara omáčkou /400g, syr
(múka, vajcia, mlieko)
 D.  Pudingový pletenec /350g
(múka, vajcia, mlieko)
 E.  Mexický zeleninový šalát s grilovaným kuracím mäsom, pikantný dressing /400g, syrová tortilla
(múka, vajcia, mlieko)
   
Utorok 29.09.2020  
Polievka:  Rajčinová s cestovinou
(múka, vajcia)
 A.  Pálivec (bravčové a kuracie mäso) /120g, domáca knedľa
(múka, vajcia, mlieko)
 B.  Vyprážané vykostené kuracie stehno /180g, štuchané zemiaky, šalát
(múka, vajcia, mlieko)
 C.  Zapekané bryndzové zemiaky so syrom (šunka, šampiňóny) /400g
(múka, vajcia, mlieko)
 D.  Slivkové gušky s makovou posýpkou a maslom /350g
(múka, vajcia, mlieko)
 E.  Cestovinový šalát s kuracím mäsom a ananásom /400g
(múka, vajcia, mlieko)
   
Streda 30.09.2020
 
 Polievka:  Vývar s cestovinou a zeleninou
(múka, vajcia, zeler)
 A.  Bravčový rezeň Ondráš /120g, zemiakové pyré, šalát
(múka, vajcia, mlieko)
 B.  Morčací parikáš /120g, maslové halušky, uhorka
(múka, vajcia, mlieko)
 C.  Hovädzí mexico burger v žemli, hranolky, dressing /400g
(múka, vajcia, mlieko)
 D.  Zapekané rezance s džemom, makom a tvarohom /400g
(múka, vajcia, mlieko)
 E.  Miešaný zeleninový šalát s kuracími krídelkami a sweet chilli omáčkou /400g, toust
(múka, vajcia, mlieko)
   
Štvrtok 01.10.2020  
Polievka:  Boršč
()
 A.  Pečená krkovička /120g, dusená kapusta, domáca knedľa
(múka, vajcia, mlieko)
 B.  Kurací steak špikovaný slaninkou na diabolskej omáčke /120g, ryža, šalát
()
 C.  Kuracia sekaná so špenátom, zemiakový prívarok, chlieb /400g
(múka, vajcia, mlieko)
 D.  Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom /400g
(múka, vajcia, mlieko)
 E.  Ovocný šalát s medovo citrusovou zálievkou /400g
 
   
Piatok 02.10.2020
 
Polievka:  Fazuľová kyslá s kôprom
(mlieko)
A.  Kurací stehenný rezeň v bylinkovom cestíčku /180g, ryža, kompót
(múka, vajcia, mlieko)
B.  Bravčové ražniči /150g, sedliacke zemiaky, čalamáda
 
C.  Špenátové halušky s nivovou omáčkou /400g
(múka, vajcia, mlieko)
D.  Tvarohová žemľovka s ovocím /350g
(múka, vajcia, mlieko)
E.  Vyprážané syrové nugety na miešanom zeleninovom šaláte /400g, dressing
(múka, vajcia, mlieko)

 Jedálny lístok na stiahnutie word-icon

 

 

Prílohy: ryža 220g, zemiaky 220g, knedľa 160g, zemiaková kaša 220g, prívarok 250g, šalát 150g, cestovina 250g, tarhoňa 250g, zemiakový šalát 250g, halušky 250g, kompót 150g, polievka 0,35l, chlieb 2ks. Váha mäsa uvádzaná v surovom stave.
Zodpovedná vedúca.: Alena Belenčíková, prevádzka.: Hlavná 125, Tesárske Mlyňany
Zmena jedálneho lístka vyhradená! email.: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

Dobrú chuť Vám praje kolektív GASTRO ABM

  

Označovanie alergénov na jedálnych lístkoch v zariadeniach spoločného stravovania

Povinnosť označovať prítomnosť alergénov v potravinách vyplýva zo Smernice Európskeho parlamentu a Rady 2003/89/ES, ktorou sa mení a dopĺňa smernica 2000/13/ES pokiaľ ide o označovanie zložiek prítomných v potravinách a z Výnosu Ministerstva pôdohospodárstva SR a Ministerstva zdravotníctva SR č. 1187/2004–100, ktorým sa vydáva hlava Potravinového kódexu SR upravujúca označovanie potravín. V zmysle citovaného výnosu máme povinnosť zabezpečiť pre konečného spotrebiteľa informáciu, či príslušný pokrm obsahuje zložku, ktorá môže spôsobiť alergickú reakciu. Ide o nasledovné zložky:

1. Obilniny obsahujúce lepok / t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody .
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo10mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

V prípade akýchkoľvek otázok, sťažností alebo prianí nás kontaktujte prosím.
Tel. č.: 0907/650 755, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

 

Copyright © 2013 Gastro ABM.