rozvoz jedal new

Menu

 
Menu platné na: 01.06.2020– 05.06.2020

Objednávky denne do 08.30h na tel. č.: 0907 650 755,   alebo 037/633 42 32

Menu na nasledujúci týžden TU.

Pondelok 01.06.2020  
Polievka:  Rascová s vajíčkom
(vajcia)
 A.  Vyprážané vykostené kuracie stehno v bylinkovom cestíčku /180g, ryža, šalát
(múka, vajcia, mlieko)
 B.  Segedínsky guláš /120g, domáca knedľa
(múka, vajcia, mlieko)
 C.  Pečené bravčové výpečky /120g, zemiakový prívarok,  chlieb
(múka, vajcia, mlieko)
 D.  Domáci tvarohový závin s hrozienkami /350g
(múka, vajcia, mlieko)
 E.  Ovocný šalát s mascarpone /400g
(múka, vajcia, mlieko)
   
Utorok 02.06.2020  
Polievka:  Kapustová s údeným mäsom
()
 A.  Vyprážaný bravčový rezeň /120g, zemiakovo - majonézový šalát
(múka, vajcia, mlieko)
 B.  Kurací pilaf na zelenine /120g, jazmínová ryža
()
 C.  Cestoviny penne La Mia (kuracie mäso, šampiňóny, smotana, syr) /400g
(múka, vajcia, mlieko)
 D.  Domáce croissanty s nutellou /350g
(múka, vajcia, mlieko)
 E.  Zeleninový šalát Paradislo s kuracími stripsami a parmezánom /400g, dressing
(múka, vajcia, mlieko)
   
Streda 03.06.2020
 
 Polievka:  Vývar so zeleninou a slížikmi
(múka, vajcia, zeler)
 A.  Bravčové na rajčinovej omáčke /120g, domáca knedľa
(múka, vajcia, mlieko)
 B.  Vyprážaný kurací rezeň v kukuričných lupienkoch /120g, ryža, kompót
(múka, vajcia, mlieko)
 C.  Kapustné fliačky /350g
(múka, vajcia)
 D.  Muffiny s ovocím a čokoládovým toppingom /400g
(múka, vajcia, mlieko)
 E.  Ľahký zeleninový šalát s cottage syrom /400g, pečivo
(múka, vajcia, mlieko)
   
Štvrtok 04.06.2020  
Polievka:  Hrášková s mrveničkou
(múka, vajcia)
 A.  Pečené vykostené kuracie stehno na kyslej kapuste /180g, zemiakové pyré
(mlieko)
 B.  Bravčové rezance na poľovnícky spôsob /120g, slovenská ryža, uhorka
()
 C.  Štrúdľa s tofu syrom a zeleninou /400g
(múka, vajcia, mlieko)
 D.  Oškvarkové osie hniezda /350g
(múka, vajcia, mlieko)
 E.  Cestovinovo - zeleninový šalát so šunkou a strúhaným syrom /400g
(múka, vajcia, mlieko)
   
Piatok 05.06.2020
 
Polievka:  Špenátová s vajíčkom
(vajcia, mlieko)
A.  Španielsky vtáčik /120g, ryža, uhorka
(vajcia, horčica)
B.  Grilovaný kurací špíz so slaninkou /150g, varené zemiaky, andalúzsky dressing
()
C.  Zeleninové rizoto so syrom /400g, uhorka
(mlieko)
D.  Parené buchty s kakaovou posýpkou a maslom /350g
(múka, vajcia, mlieko)
E.  Zeleninový šalát s buffalo kuracími krídelkami /400g, sweet chilli omáčka
(múka, vajcia, mlieko)

 Jedálny lístok na stiahnutie word-icon

 

 

Prílohy: ryža 220g, zemiaky 220g, knedľa 160g, zemiaková kaša 220g, prívarok 250g, šalát 150g, cestovina 250g, tarhoňa 250g, zemiakový šalát 250g, halušky 250g, kompót 150g, polievka 0,35l, chlieb 2ks. Váha mäsa uvádzaná v surovom stave.
Zodpovedná vedúca.: Alena Belenčíková, prevádzka.: Hlavná 125, Tesárske Mlyňany
Zmena jedálneho lístka vyhradená! email.: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

Dobrú chuť Vám praje kolektív GASTRO ABM

  

Označovanie alergénov na jedálnych lístkoch v zariadeniach spoločného stravovania

Povinnosť označovať prítomnosť alergénov v potravinách vyplýva zo Smernice Európskeho parlamentu a Rady 2003/89/ES, ktorou sa mení a dopĺňa smernica 2000/13/ES pokiaľ ide o označovanie zložiek prítomných v potravinách a z Výnosu Ministerstva pôdohospodárstva SR a Ministerstva zdravotníctva SR č. 1187/2004–100, ktorým sa vydáva hlava Potravinového kódexu SR upravujúca označovanie potravín. V zmysle citovaného výnosu máme povinnosť zabezpečiť pre konečného spotrebiteľa informáciu, či príslušný pokrm obsahuje zložku, ktorá môže spôsobiť alergickú reakciu. Ide o nasledovné zložky:

1. Obilniny obsahujúce lepok / t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody .
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo10mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

V prípade akýchkoľvek otázok, sťažností alebo prianí nás kontaktujte prosím.
Tel. č.: 0907/650 755, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

 

Copyright © 2013 Gastro ABM.