rozvoz jedal new

Menu

 
Menu platné na: 09.12.2019– 13.12.2019

Objednávky denne do 08.30h na tel. č.: 0907 650 755,   alebo 037/633 42 32

Menu na nasledujúci týžden TU.

Pondelok 09.12.2019  
Polievka:  Hrášková s lievankou
(múka, vajcia)
 A.  Vyprážaný bravčový rezeň /120g, štuchané zemiaky, šalát
(múka, vajcia, mlieko)
 B.  Kuracie chilli con carne /120g, ryža šalát
()
 C.  Penne ala Fungi (smotana, šunka, šampiňóny, syr) /400g
(múka, vajcia, mlieko)
 D.  Domáce makovo - jablkové osie hniezda /350g
(múka, vajcia, mlieko)
 E.  Zeleninový šalát s vyprážaným enciánom, tatárska omáčka /400g
(múka, vajcia, mlieko)
   
Utorok 10.12.2019  
Polievka:  Frankfurtská s párkom
()
 A.  Maďarský guláš /120g, domáca knedľa
(múka, vajcia, mlieko)
 B.  Vyprážané vykostené kuracie stehno /180g, zemiakové pyré, šalát
(múka, vajcia, mlieko)
 C.  Hlivový perkelt na smotane, domáca knedľa /400g
(múka, vajcia, mlieko)
 D.  Orechová štrúdľa s ovocným prelivom /400g
(múka, vajcia, mlieko, orechy)
 E.  Kuracie rezance na mede a cibuľke s miešaným zelen.šalátom a cherry paradajkami, pizza chlieb /400g
(múka, vajcia, mlieko)
   
Streda 11.12.2019
 
 Polievka:  Slepačí vývar s cestovinou
(múka, vajcia, zeler)
 A.  Vyprážané kuracie prsia v jogurtovo - cesnakovej marináde /120g, ryža, kompót
(múka, vajcia, mlieko)
 B.  Bravčová fašírka s kápiou /120g, štuchané zemiaky, šalát
(múka, vajcia, mlieko)
 C.  Pečené bravčové mäso /120g, zemiakový prívarok, chlieb
(múka, vajcia, mlieko)
 D.  Oškvarkové osie hniezda /350g
(múka, vajcia, mlieko)
 E.  Osviežujúci ovocný šalát s ovocným dressingom /400g, bebe sušienky
(mlieko)
   
Štvrtok 12.12.2019  
Polievka:  Ždiarska kapustnica s údeninou
()
 A.  Sviečková na smotane /120g, domáca knedľa
(múka, vajcia, mlieko)
 B.  Pečené kuracie stehná v horčicovej marináde /240g, zemiakové pyré, šalát
(múka, vajcia, mlieko)
 C.  Hubové rizoto so syrom /400g, uhorka
(mlieko)
 D.  Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom /350g
(múka, vajcia, mlieko)
 E.  Caesar šalát s aioli dressingom /400g, toasty
(múka, vajcia, mlieko)
   
Piatok 13.12.2019
 
Polievka:  Kulajda (zemiaková so šampiňónmi)
(mlieko)
A.  Pečené bravčové rebierka /120g, cibuľkové zemiaky, čalamáda
()
B.  Kuracie kúsky na ázijsky spôsob /120g, jazmínová ryža
()
C.  Granatiersky pochod /400g, uhorka
(múka, vajcia)
D.  Moravské koláče /350g
(múka, vajcia, mlieko)
E.  Americký šalát s grilovaným tofu syrom, syrový dressing /400g, pizza tyčinky
(múka, vajcia, mlieko)

 Jedálny lístok na stiahnutie word-icon

 

 

Prílohy: ryža 220g, zemiaky 220g, knedľa 160g, zemiaková kaša 220g, prívarok 250g, šalát 150g, cestovina 250g, tarhoňa 250g, zemiakový šalát 250g, halušky 250g, kompót 150g, polievka 0,35l, chlieb 2ks. Váha mäsa uvádzaná v surovom stave.
Zodpovedná vedúca.: Alena Belenčíková, prevádzka.: Hlavná 125, Tesárske Mlyňany
Zmena jedálneho lístka vyhradená! email.: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

Dobrú chuť Vám praje kolektív GASTRO ABM

  

Označovanie alergénov na jedálnych lístkoch v zariadeniach spoločného stravovania

Povinnosť označovať prítomnosť alergénov v potravinách vyplýva zo Smernice Európskeho parlamentu a Rady 2003/89/ES, ktorou sa mení a dopĺňa smernica 2000/13/ES pokiaľ ide o označovanie zložiek prítomných v potravinách a z Výnosu Ministerstva pôdohospodárstva SR a Ministerstva zdravotníctva SR č. 1187/2004–100, ktorým sa vydáva hlava Potravinového kódexu SR upravujúca označovanie potravín. V zmysle citovaného výnosu máme povinnosť zabezpečiť pre konečného spotrebiteľa informáciu, či príslušný pokrm obsahuje zložku, ktorá môže spôsobiť alergickú reakciu. Ide o nasledovné zložky:

1. Obilniny obsahujúce lepok / t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody .
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo10mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

V prípade akýchkoľvek otázok, sťažností alebo prianí nás kontaktujte prosím.
Tel. č.: 0907/650 755, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

 

Copyright © 2013 Gastro ABM.