rozvoz jedal new

Menu

 
Menu platné na: 26.07.2021– 30.07.2021

Objednávky denne do 08.30h na tel. č.: 0907 650 755,   alebo 037/633 42 32

Menu na nasledujúci týžden TU.

Pondelok 26.07.2021  
Polievka:  Zeleninová s mrveničkou
(múka, vajcia)
A.  Bravčové pliecko na znojemský spôsob /120g, tarhoňa
 
B.  Vyprážaný kurací rezeň v syrovom cestíčku /180g, štuchané zemiaky, šalát
(múka, vajcia, mlieko)
C.  Gazdovské rezance s kyslou kapustou a opraženou slaninkou /400g
(múka, vajcia)
D.  Domáci makovo - jablkový závin /350g
(múka, vajcia, mlieko)
E.  Racio šalát (červená kapusta, zemiaky, vajcia, kukurica, diétna saláma)/400g, pečivo
(múka,vajcia, mlieko)
   
Utorok 27.07.2021  
Polievka:  Goralská
 
 A.  Maďarský bravčový guláš /120g, domáca knedľa
(múka, vajcia, mlieko)
 B.  Pečené vykostené kuracie stehná na Tirolský spôsob /180g, zemiakové pyré, uhorka
(múka, vajcia, mlieko, horčica)
 C.  Tortilla plnená pečienkovým ragú so slaninkou /350g, hranolky, andalúzsky dressing
(múka, vajcia, mlieko)
 D.  Kysnutý tvarohový koláč s ovocím /350g
(múka, vajcia, mlieko)
 E.  Zelen.šalát s pečenými kuracími plátkami a praženými tekvicovými semiačkami, jogurt.dressing /400g
(múka, vajcia, mlieko)
   
Streda 28.07.2021
 
 Polievka:  Hovädzí vývar so zeleninou a cestovinou
(múka, vajcia, zeler)
 A.  Černohorský bravčový rezeň /120g, štuchané zemiaky, šalát
(múka, vajcia, mlieko)
 B.  Kuracie stehno na paprike /220g, maslové halušky, uhorka
(múka, vajcia, mlieko)
 C.  Koložvárska kapusta (mleté mäso, ryža, kyslá kapusta) /400g
(múka, vajcia, mlieko)
 D.  Lievance s džemom a orechovým posypom /350g
(múka, vajcia, mlieko, orechy)
 E.  Osviežujúci ovocný šalát s plneným marhuľovým snakom (piškótou) /400g
(múka, vajcia, mlieko)
   
Štvrtok 29.07.2021  
Polievka:  Kelová so zemiakmi
 
A.  Hamburské bravčové pliecko /120g, domáca knedľa
(múka, vajcia, mlieko)
B.  Kuracie ragú na diabolský spôsob /120g, ryža
()
C.  Francúzske zemiaky /400g, uhorka
(vajcia, mlieko)
D.  Zemiakové šúľance s praženou strúhankou a maslom /400g
(múka, vajcia, mlieko)
E.  Cestovinový šalát s tuniakom a citrónovým dressingom /400g
(múka, vajcia, mlieko, ryby)
   
Piatok 30.07.2021  
Polievka:  Kyslá šošovicová
(mlieko)
A.  Vyprážaný bravčový rezeň /120g, cibuľovo - zemiakový šalát
(múka, vajcia, mlieko)
B.  Kuracie na Ázijský spôsob /120g, jazmínová ryža
 
C.  Cuketové placky /160g, zemiakové pyré, šalát
(múka, vajica, mlieko)
D.  Pečené buchty so slivkovým lekvárom /350g
(múka, vajcia, mlieko)
E.  Vyprážaný hermelín na zeleninovom šaláte, zemiakové krokety /400g, brusnicový dressing
(múka, vajcia, mlieko)

 Jedálny lístok na stiahnutie word-icon

 

 

Prílohy: ryža 220g, zemiaky 220g, knedľa 160g, zemiaková kaša 220g, prívarok 250g, šalát 150g, cestovina 250g, tarhoňa 250g, zemiakový šalát 250g, halušky 250g, kompót 150g, polievka 0,35l, chlieb 2ks. Váha mäsa uvádzaná v surovom stave.
Zodpovedná vedúca.: Alena Belenčíková, prevádzka.: Hlavná 125, Tesárske Mlyňany
Zmena jedálneho lístka vyhradená! email.: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

Dobrú chuť Vám praje kolektív GASTRO ABM

  

Označovanie alergénov na jedálnych lístkoch v zariadeniach spoločného stravovania

Povinnosť označovať prítomnosť alergénov v potravinách vyplýva zo Smernice Európskeho parlamentu a Rady 2003/89/ES, ktorou sa mení a dopĺňa smernica 2000/13/ES pokiaľ ide o označovanie zložiek prítomných v potravinách a z Výnosu Ministerstva pôdohospodárstva SR a Ministerstva zdravotníctva SR č. 1187/2004–100, ktorým sa vydáva hlava Potravinového kódexu SR upravujúca označovanie potravín. V zmysle citovaného výnosu máme povinnosť zabezpečiť pre konečného spotrebiteľa informáciu, či príslušný pokrm obsahuje zložku, ktorá môže spôsobiť alergickú reakciu. Ide o nasledovné zložky:

1. Obilniny obsahujúce lepok / t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody .
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo10mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

V prípade akýchkoľvek otázok, sťažností alebo prianí nás kontaktujte prosím.
Tel. č.: 0907/650 755, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

 

Copyright © 2013 Gastro ABM.