rozvoz jedal new

Menu

 
Menu platné na: 30.03.2020– 03.04.2020

Objednávky denne do 08.30h na tel. č.: 0907 650 755,   alebo 037/633 42 32

Menu na nasledujúci týžden TU.

Pondelok 30.03.2020  
Polievka:  Hrášková s krupicovými haluškami
(múka, vajcia)
 A.  Debrecínsky bravčový guláš /120g, domáca knedľa
(múka, vajcia, mlieko)
 B.  Vyprážaný kurací rezeň vo farebnej strúhanke /120g, ryža, coleslaw šalát
(múka, vajcia, mlieko)
 C.  Vyprážaný karfiol /160g, varené zemiaky, tatárska omáčka
(múka, vajcia, mlieko)
 D.  Cisársky trhanec s marinovaným ovocím /350g
(múka, vajcia, mlieko)
 E.  Zeleninový šalát s gyros, dressing /400g
(mlieko)
   
Utorok 31.03.2020  
Polievka:  Zemiaková s cestovinou
()
 A.  Pečené kuracie stehno s medovou krustou /240g, ryža, kompót
(múka, vajcia)
 B.  Bravčový plátok na červenom víne /120g, zemiakové pyré s viedenskou cibuľkou
()
 C.  Tagliatelle s nivovou omáčkou /400g
(múka, mlieko)
 D.  Makový mrežovník s džemom /350g
(múka, vajcia, mlieko)
 E.  Ovocný šalát s bebe sušienkami /400g
(múka, vajcia, mlieko)
   
Streda 01.04.2020
 
 Polievka:  Vývar s cestovinou a zeleninou
(múka, vajcia, zeler)
 A.  Vyprážaný bravčový rezeň /120g, zemiakovo - majonézový šalát
(múka, vajcia, mlieko)
 B.  Kuracie kúsky na sviečkovej omáčke /120g, cestovina
(múka, vajcia, mlieko)
 C.  Bryndzové halušky s opraženou slaninkou /400g
(múka, vajcia, mlieko)
 D.  Domáce babičkine tvarohové koláče s hrozienkami /350g
(múka, vajcia, mlieko)
 E.  Vyprážané syrové nugety na miešanom zeleninovom šaláte /400g, dressing
(múka, vajcia, mlieko)
   
Štvrtok 02.04.2020  
Polievka:  Sladká šošovicová
()
 A.  Bravčový perkelt na maďarský spôsob /120g, domáca knedľa
(múka, vajcia, mlieko)
 B.  Vyprážaná kuracia kapsa plnená šampiňónovou plnkou /120g, štuchané zemiaky, šalát
(múka, vajcia, mlieko)
 C.  Cigánska pečienka v domácej žemli, hranolky /400g
(múka, vajcia, mlieko)
 D.  Orechové rezance s maslom /350g
(múka, vajcia, mlieko, orechy)
 E.  Pikantný mexický cestovinový šalát s kuracím mäsom /400g
(múka, vajcia, mlieko)
   
Piatok 03.04.2020
 
Polievka:  Šutolica (kyslá s kapustou a bielou fazuľou)
(mlieko)
A.  Zapečené vykostené kuracie stehno so syrom a smotanou /180g, zemiakové pyré, uhorka
(mlieko)
B.  Bravčové ragú s fazuľou /120g, jazmínová ryža
()
C.  Šunkovo - syrový špíz /120g, štuchané zemiaky, tatárska omáčka
(múka, vajcia, mlieko)
D.  Tvarohová žemľovka s ovocím /350g
(múka, vajcia, mlieko)
E.  Šalát chicken Mix (zelenina, vyprážané kuracie krídelka), cesnakový dressing, pizza tyčinky /400g
(múka, vajcia, mlieko)

 Jedálny lístok na stiahnutie word-icon

 

 

Prílohy: ryža 220g, zemiaky 220g, knedľa 160g, zemiaková kaša 220g, prívarok 250g, šalát 150g, cestovina 250g, tarhoňa 250g, zemiakový šalát 250g, halušky 250g, kompót 150g, polievka 0,35l, chlieb 2ks. Váha mäsa uvádzaná v surovom stave.
Zodpovedná vedúca.: Alena Belenčíková, prevádzka.: Hlavná 125, Tesárske Mlyňany
Zmena jedálneho lístka vyhradená! email.: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

Dobrú chuť Vám praje kolektív GASTRO ABM

  

Označovanie alergénov na jedálnych lístkoch v zariadeniach spoločného stravovania

Povinnosť označovať prítomnosť alergénov v potravinách vyplýva zo Smernice Európskeho parlamentu a Rady 2003/89/ES, ktorou sa mení a dopĺňa smernica 2000/13/ES pokiaľ ide o označovanie zložiek prítomných v potravinách a z Výnosu Ministerstva pôdohospodárstva SR a Ministerstva zdravotníctva SR č. 1187/2004–100, ktorým sa vydáva hlava Potravinového kódexu SR upravujúca označovanie potravín. V zmysle citovaného výnosu máme povinnosť zabezpečiť pre konečného spotrebiteľa informáciu, či príslušný pokrm obsahuje zložku, ktorá môže spôsobiť alergickú reakciu. Ide o nasledovné zložky:

1. Obilniny obsahujúce lepok / t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody .
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo10mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.

V prípade akýchkoľvek otázok, sťažností alebo prianí nás kontaktujte prosím.
Tel. č.: 0907/650 755, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

 

Copyright © 2013 Gastro ABM.